A rendszer ellenzéke

A 21.századi szocializmusért

Fidel Castro örökké példakép marad

fidel-castroTragikus hírt közölt szombaton a kubai állami televízió: 90. életévében elhunyt Fidel Castro, a legendás forradalmár. Gyászba borul Kuba és gyászolnak szerte a világban azok is, akik tisztelték és szerették e nagyszerű embert. Fidel Castro elvtárs nem csak a kubai forradalom emblematikus figurája volt, hanem megtestesítője annak a nemes eszmének is, amely sok millió embertársunknak ad reményt egy igazságos és élhető társadalmi rendszer eljöveteléhez.

Bővebben...

Ennyi embert gyilkoltak meg a felkelők 1956-ban

Az 1956-os véres események 60. évfordulóján több milliárd forintot költött el a magyar állam arra, hogy "méltó módon" ünnepelje a kommunista rendszer ellen fegyvert fogó "hősöket" és emlékezzen azokra, akik valamilyen módon részt vettek a szocializmus megdöntéséért vívott küzdelemben. Az adófizetők pénzén finanszírozott 56-os kampányba belefért sok minden: egy új dal írása, óriás plakátok tömkelege, televíziós reklámfilm, nagyszabású ünnepségek.

Bővebben...

Köszönet 1956 igazi hőseinek!

bscap0021Köszönjük Kádár Jánosnak, hogy vészterhes politikai helyzetben volt bátorsága a történelem színpadára lépve nehéz döntéseket hozni, hogy megmentse a Magyar Népköztársaságot, amely a 60-es, 70-es években létbiztonságot és munkát biztosított Magyarország minden állampolgára számára!

Bővebben...

Szinte bármit megtehetnek majd a kórházakkal az új helytartók!

korhazromMiközben a társadalom az olimpia lázában ég, a kormány pedig a tömegkommunikáció minden frontján menekült-ellenes üzenetekkel hangolja gyűlöletre és félelemre az embereket, már elkészült az a fideszes előterjesztés, amivel a kormány végleg romokba döntheti az egészségügyet. Egy előzetes kormányzati koncepció szerint 8-10 rendkívüli hatás rendkívüli hatáskörrel felruházott kancellárra bízná a kormány 2017 januárjától az egészségügy rendbetételét.

Bővebben...

csatlakozznf1

Facebook Twitter RSS Feed 

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Lájkoljon minket a facebookon!

Megmozdulások

frontoldallogo
szolidaritasialap


 

redmail