A rendszer ellenzéke

A 21.századi szocializmusért

Hírek

Elegük van az embereknek a többpártrendszerből

 47760393 009204683-1Annyi párt van már, mint égen a csillag!-panaszkodik egy járókelő a Lehel piacon Budapesten. Maguk akartak többpártrendszert!-hangzik a válasz a kommunista aktivistáktól. Én ugyan nem! Nekünk jobb volt Kádár Jani bácsi idején-szól közbe egy cigány kofa, aki elfogadja a szórólapot és azt mondja, hogy a szocializmus idején normálisabb világ volt. Ilyen hangulatban telt a Népi Front hétvégi akciója, amelyet Angyalföldön, a Lehet csarnoknál hajtottak végre a párt tagjai.

Bővebben...

„Április 4. drága ünnep”

2016aprilis4budapestGondolatok felszabadulásunk évfordulóján

A Népi Front hazánk felszabadulásának 71. évfordulóján több vidéki városban megemlékezést szervezett. Az alábbiakban Katona Gábor alelnök gondolatait osztjuk meg, így tisztelegve Magyarország felszabadulásáért küzdő szovjet katonák és magyar partizánok emléke előtt.

Április 4 drága ünnep, énekeltük önfeledten az iskolai ünnepségeken. Akkor még nem igazán fogtuk fel, mit is jelent! Mit jelent, hogy béke van, hogy szüleinknek van munkájuk, az érte kapott fizetésből el tudják tartani a családjukat Nem volt gyermekéhezés, volt viszont fedél mindenkinek a feje fölött, tanulhattunk ki ki tehetsége és szorgalma szerint.

Bővebben...

csatlakozznf1

Facebook Twitter RSS Feed 

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Lájkoljon minket a facebookon!

Megmozdulások

frontoldallogo
szolidaritasialap


 

redmail